Wat klanten zeggen

“Hey Tessa,  Super bedankt voor je bemiddeling en de leuke contacten. Ik ga er vanuit dat de laatste loodjes ook wel goedkomen. Ik zal je foto’s toesturen. Je bent ook altijd van harte welkom om een keer te komen kijken.”

M.C.

“Bedankt voor je hulp en ondersteuning, wij hebben gok ik lang niet zoveel contact gehad met elkaar als met andere bewoners, maar in ieder geval bedankt.”

V. vd. D.

“Daarnaast wil ik jou bedanken voor de fijne manier van communicatie. Ons bezoek in jullie showroom heb ik ook als heel prettig ervaren. Je doet je werk echt met een bepaalde bevlogenheid en passie voor het vak, dat is mooi!”

N. N.

“Tessa jij bent een topper! En zeker een talent in dit vak apart. Je bent supergeduldig, wauw! Petje af voor jou, dank voor alles!”

M. J.

“Ik heb de samenwerking met jou als zeer prettig en vooral positief ervaren. Het was heel fijn voor mij om te weten dat ik altijd met mijn vragen en of wijzigingen bij jou terecht kon en daarbij dat je ook met mij mee dacht om tot de beste oplossing te komen. “

S. M.

“Ook voor de rest van het ‘traject’ willen we je hartelijk bedanken! Fijn dat je meedacht en snel met oplossingen kwam.”

L. v. M.

Reviews Residentes

“Wij willen jou óók bedanken voor al jouw inspanningen. Wat fijn dat we nu eindelijk de sleutel hebben. Ook bedankt voor alle informatie, nu ook weer in deze mail. De begeleiding is fantastisch geweest.”

C. vd. B.

Reviews residentes

“Jij ook hartelijk dank voor de prettige samenwerking en de fijne ondersteuning en advies in alle fases van het proces! Dat is echt heel erg fijn!”

M. V.

“Zeer tevreden over de aannemer , En zeer tevreden met Tessa, niets was te veel als ik vragen had. Bedankt voor de goede zorgen.”

M. v. B.

“Veel dank voor jouw ondersteuning tijdens het hele proces. Dat heeft zeker geholpen! Veel succes met je volgende projecten!”

P. H.

Reviews Residentes

“Jammer dat ik je niet meer zie Tess. Dank je wel voor al je tips en adviezen en persoonlijke betrokkenheid!”

F. B.

“Het was voor ons ons eerste huis en daardoor kwam er veel op ons af. Door de goede communicatie met Tessa werd alles vanaf het begin af aan in goede banen geleid.”

A. d. V.

“Dank voor jouw inzet en moeite, het was een mooie ruggensteun!”

E. N.

“Wij willen jou ook bedanken voor je enthousiaste, positieve en onvermoeibare inzet de afgelopen tijd, heel fijn om door jou begeleid te worden en jou als ‘buffer’ te hebben 😉

Mocht je willen komen kijken als alles klaar is, ben je van harte welkom voor een lekker kopje koffie en een mooi uitzicht!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!”

J. B.

“Wij willen jou daarom ook heel erg bedanken! We hebben altijd heel fijn contact gehad met je, al vanaf het begin dat we het huis kochten. Dankjewel.

… voor het geven van goed advies.

… voor het beantwoorden van al onze vragen.

… en vooral voor het geven van een heel comfortabel en vertrouwd gevoel.

Het was fijn samen te mogen werken met je.”

D. P.

“Wij kijken met een heel dubbel gevoel terug op een zeer positief verlopen verkoopproces, waarbij wij ons in positieve zin hebben “verbaasd” over hoe goed en vriendelijk wij zijn geholpen door alle betrokken partijen, om te beginnen door jou, maar zeker ook door (…) Dank daarvoor.”

E. v. E.