Even voorstellen

Tessa

Ik ben voornamelijk bezig met de ‘eerste helft’ van het kopersbegeleidingstraject. Ik adviseer waar mogelijk om de verkoopstukken te optimaliseren, stel in overleg met de opdrachtgever keuzelijsten samen en ben betrokken bij eventuele verkoopmanifestaties.

Ik heb contact met de projectshowrooms en overige betrokken partijen en zorg ervoor dat iedereen weet wat hem of haar te doen staat.

Daarna benader ik alle kopers individueel en plan met alle kopers een gesprek in. Uit dit gesprek volgen meestal gewenste aanpassingen en mogelijk nog niet beantwoordde vragen. Daarmee gaat Christiaan aan de slag.

Tessa Residentes
Reviews Residentes

Christiaan

Christiaan Residentes

Ik neem het dossier over van Tessa nadat zij het individuele gesprek heeft gevoerd. Ik werk de gezamenlijk besproken wijzigingen en opties uit en hang daar waar nodig offertes aan.

De openstaande vragen gaan naar de aannemer.

De koper kan van mij binnen afzienbare tijd een aangepaste plattegrond met offerte voor de gewenste wijzigingen verwachten. Dat is het nieuwe vertrekpunt waarmee we steeds verder werken richting definitieve stukken.

Hieraan worden te zijner tijd de showroomstuken (keuken, badkamer, toilet, deuren) toegevoegd, en dat complete pakketje gaat dan naar de aannemer.

Reviews Residentes

Samen blijven we het gehele proces verantwoordelijk voor de communicatie met zowel de kopers als de aannemer, zorgen we voor nieuwsberichten en kijkmiddagen en signaleren we bij beide partijen waar (aanvullend) behoefte aan is.

Naast collega’s zijn wij ook privé al jaren een team. De lijnen zijn dus lekker kort en we hebben vaak aan een half woord genoeg.

Reviews Residentes

Residentes – waar komt die naam vandaan?

Toen ik in de zomer van 2018 in sneltreinvaart mijn bedrijf wilde opzetten bleek een goede naam nog niet zo makkelijk. De raarste combinaties had ik al opgeschreven. Allemaal afgewezen.

Ik vroeg rondom mij wat advies. En al heen en weer append met een van die adviseurs, maakte nota bene autocorrect van een heel ander voorstel: residentes. En daar werden wij allebei heel blij van! Het klopte!

Residentie – “een plaats waar iemand verblijft”

Residentie – onze regeringszetel, de hoofdstad van Zuid Holland en toevallig (?) ook de plaats waar ik geboren ben, Den Haag.

Residentes – omdat, Tessa.

Christiaan is pas later bij ‘de zaak’ gekomen, dus helaas heeft zijn naam het niet gered in onze bedrijfsnaam, maar hij is niet minder enthousiast als het gaat om de inhoud!

Residentes over ons
Reviews Residentes

Persoonlijke kopersbegeleiding – wat bedoel je?

Persoonlijke kopersbegeleiding Over ons

Dus de naam was geboren maar daarvoor al was ik over de ‘tagline’ uit. Dat moest ‘persoonlijke kopersbegeleiding’ zijn.

Op papier is onze rol heel dubbel. De aannemer huurt ons in. Maar dat doen zij vooral om de kopers van hun woningen het beste te gunnen. Een aanspreekpunt gedurende het hele bouwproces. Iemand die weet waar het over gaat en die bereikbaar is voor alle vragen, groot en klein.

Wij vinden dit een heerlijke rol, want we staan graag naast de koper, voor wie dit hele proces vaak uniek is, en ook best spannend. Maar tegelijk behartigen wij ook de belangen van de aannemer, die tijdig en duidelijk de juiste stukken moet ontvangen om het bouwproces efficiënt te laten verlopen. Daar zijn alle partijen bij gebaat.

Hoe de begeleiding wordt ervaren door diverse kopers lees je onder reviews.